Ik ben Phuchita Ghijsen (Poe), ik woon al twintig jaar in Nederland. Ik heb een tijd gewerkt in “City Spa Bali” in Utrecht. Ik raakte geïnspireerd door het werken in een Spa. Ik vind dat ontzettend leuk. Je zorgt voor de gezondheid van de klant en op die manier ook voor jezelf. Ik heb veel cursussen gevolgd, bijvoorbeeld over anatomie, Thaise massage, oliemassage en gezichtsmassage. Thaise massage (Nuad Thai) is wereld erfgoed, daar ben ik ontzettend trots op. Ik wil er graag voor zorgen dat Thaise massage, Nuad Thai, een goede naam behoud.

Foto ‘s Poe Poe

Nog een inspiratie voor mij geschiedde in februari 2020. Toen heb ik mevrouw Koonchanit Suppa-aksorn (haar roepnaam is Nui) leren kenen. Zij heeft als beroep het oprichten van Spa’s voor Thaise mensen in heel Europa. Zij geeft training op het gebied van Spa. Zij heeft ooit ook gewerkt op de Orientel Expres trein. In Azië is dat de trein van Bangkok naar Singapore. Alleen rijke mensen en filmsterren konden die reis betalen, dus haar kwaliteiten is super. Haar passie is lichamelijke verzorging en huid verzorging.

Foto’s Konnchanit (Nui)
Konnchanit 

En een andere inspiratie is mevrouw Koonchacit (Nui). Zij heeft meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van Spa. Zij heeft de Spa’s opgericht voor Thaise mensen in heel Europa. Zij geeft een training. Zij gaat ons team nog trainen en zij werkt ook in ons Areeya Spa. Koonchanit (Nui) heeft het best van Thai - Slovenia - Chinese gecombineerd, zij heeft ooit gewerkt in de Oriental Express. Haar passie is massage therapist.

Wij hopen dat wij u van dienst kunnen zijn, maar niet alleen de inwoners van Hilversum, iedereen die bij ons wil ervaren wat een echte Thai Spa is.